Samarbejdspartnere

Maja Fridan

Clairvoyant og skoleleder

Maya Fridan consulting og Clairvoyanceskolen.

 

Jeg har med stor glæde arbejdet med clairvoyancen siden 1997. Det er min hjertesag, som jeg gennem årene har udviklet med flere spidskompetencer. 

 

Clairvoyancen er et udviklingsredskab, der giver rådgivning med løsningsforslag til at forvandle sit eget liv med at få en øget ansvarlighed for egen succes og harmoni.

Via rådgivningen bliver der set fra et andet perspektiv med hjælp fra vores guider i den åndelige verden. De ønsker at hjælpe os til selvudvikling, forståelse og bevidsthed, og kender til vores livs betingelser. 

 

I erhvervs clairvoyance er der flere muligheder for at se på, hvor der skal sættes ind personligt og i virksomheden. Her er det en løsningsorienteret rådgivning med klienten i centrum. 

 

Clairvoyance uddannelsen til clairvoyant rådgiver samt Masterclass overbygning. 

Du har lyst til at arbejde som professionel clairvoyant eller du ønsker at supplere med uddannelsen til et eksisterende erhverv. 

Masterclass tilbydes til allerede uddannede clairvoyante der har et ønske om at gå dybere i kontakten og blive endnu mere specifikke. 

 

Jeg tilbyder endvidere mentorforløb til erhverv, som er et procesorienteret forløb med fokus på at opnå fremgang i virksomheden via egen planlægning og fokus. Jeg støtter og holder fast i målsætningerne med sparring. 

 

På mine hjemmesider, finder du mere information. 

Eya Betiina Jørgensen

Psykolog og kropsterapeut

Vi er så meget mere end vores traumer, vores opvækst og vores nuværende situation

 

Jeg er uddannet psykoterapeut, familieterapeut og psykolog og har 24 års terapeutisk erfaring fra privat praksis.


Heraf desuden 13 års erfaring som leder og underviser af psykoterapeutisk uddannelse, med undervisere fra ind- og udland.  
 

Jeg arbejder ud fra en oplevelsesorienteret eksistentialistisk forståelsesramme.


I praksis trækker jeg dog på en lang række forskellige metoder og teknikker, som jeg har tilegnet mig gennem livet.

Vi behøver ikke, at have store problemer for at gå til psykolog

 

En psykolog kan være en professionel sparringspartner, der kan relatere sig hensigtsmæssigt til os og udfordre vores uhensigtsmæssige adfærd.

Mentalisering er evnen til at sætte sig ind i egne og andre menneskers tanker og reflektere over, hvorfor vi selv eller andre opfører sig som vi gør.  Derved bliver vi i stand til at forstå en situation fra flere forskellige perspektiver.  En god mentaliseringsevne styrker vores relationskompetence, fordi den øger vores evne til at relatere os til både os selv og andre.

Nyeste viden 

 

Jeg følger med i den nyeste viden inden for psykologien og modtager løbende supervision og efteruddannelse.  
 
For øjeblikket er jeg i gang med at efteruddanne mig i NARM og TCTSY.  

NARM står for Neuro Affectiv Relational Model og er en metode til behandling af udviklingstraumer og kompleks PTSD (CPTSD). 

TCTSY står for Traume Centerets Traume Sensitiv Yoga, og er en kropsterapeutisk metode til behandling af PTSD og CPTSD

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og følger etiske principper for Nordiske Psykologer. 

Marianne Kirkskov

Speciallæge i almen medicin, kinesiolog og healer

Stjernebroen Lægecenter for Heling

 

Jeg har altid elsket og været nysgerrig på sammenhængene i naturen – og i mennesker. Først blev jeg læge og arbejdede i det etablerede sundhedssystem i knap 20 år. Derefter gik det igennem en årelang uplanlagt, både forvirrende og fantastisk rejse med nye horisonter og nye uddannelser. Jeg er nu uddannet speciallæge i almen medicin, DK-kinesiolog, healer, spirituel vejleder og certificeret NESbehandler. 

 

Firmaet Stjernebroen Lægecenter grundlagde jeg i 2002, og herigennem har jeg nu både fysiske og ONLINE konsultationer, foredrag, meditationer & kurser. 

 

I Stjernebroen får du hjælp til: Følsomme teenagere & børn (alle aldre) - Følsomme voksne - Kroniske fysiske symptomer - Stress - Uro - Sorg og angst - Overfølsomhed - Træthed - Mere energi - Selvudvikling - Spirituel udvikling - Indre fred NU!

 

Heling i Stjernebroen - Energimedicin & Spiritualitet
 

Energimedicin er baseret på at støtte og på at genprogrammere kroppens systemer via kvantebiologiske og energetiske metoder (eks. NES). Spiritualitet i Stjernebroen handler om at ”opgradere” og klargøre vores krop til vores højeste lysende essens. Vi er selvhelbredende væsener, og når vi dybt forløser følelser, tanker, mønstre og spirituelle forhindringer, så holder vi op med at stå i vejen for heling – og den kan ske. 

 

I Stjernebroen opløses dybe fastlåste følelser, tanker, mønstre og spirituelle forhindringer ved hjælp af den højeste kærlighed, så din krop gøres fri til at helbrede sig selv. Her er du elsket af mig og universet. Alle er velkomne.

 

Spirituelt netværk for læger 

Jeg grundlagde interessenetværk for Spirituelt Orienterede Læger i 2009 – som nu (2020) tæller ca. 45 medlemmer.

Niia Bloch

Erhvervsvoach og personlig mentor

Jeg er menneskenørd, 360° rundt: krop, sjæl og psyke!

 

I +20 år har jeg forløst menneskers potentialer, ved at bringe krop, sjæl og psyke på linje og kultivere det mod der skal til, for at leve i overenstemmelse med hjertet.

 

Jeg bliver stadig rørt over, hvad vi evner at hele og udvikle, når vi bliver mødt og støttet - fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.

 

Jeg har haft glæden af at arbejde med tusindvis af fantastiske mennesker gennem min LEEP-uddannelsen, mentorgrupper, virksomhedsudvikling, coaching, individuelle krops- og samtalesessioner, fysisk træning og fastekurser. 

 

På mine individuelle udviklingsforløb og grupper, laver vi dyb transformation gennem fordybelse og proces. Men der er også plads til latter og lethed.


Så langt jeg kan huske tilbage har jeg haft indsigt i mennesker og set "mellem lagene". Det har formet min livsbane. 

 

Som barn, ung og voksen har jeg haft flere vigtige mentorer, Inger Ott, Sonja Kock og Janne Hansen. De har trænet mig i at forstå og håndtere min særlige sensitivitet samt uddannet og trænet mig i psykologi og spiritualitet.

 

Jeg startede min karrierer i dansenes verden og studerede performance dance på kunstfakultetet i Arnhem, NL. Herefter gik jeg i mesterlære hos Bengt Andersen og Ole Hartung og fik mit Body-SDS diplom i 1999.

 

Efterfølgende har jeg uddannet mig til Healer fra Collage of Healing, Holistisk Biomediciner hos Gunver Juul, Evolutionær Coach, hos Soleira Green og High Performance Coach hos Brendon Burchard. 

 

Jeg har gennem hele min karriere haft løbende supervision. Jeg tror på vigtigheden af løbende  at “stemme instrumentet”. Senest har jeg uddannet mig til Fascial Flow® Guide hos Jeanne Jensen. 

Det er forskellige veje til det samme mål: Frihed og kontakt gennem alignment og empowerment.

Udvikler og underviser i BB, Bjørn Herold Olsen.
Podcast om udgivelsen af bogene 'Den bevidste krop'.
Indre Viden - indre fordybelse.

DKUC
Dansk Kursus- og UdddannelsesCenter

Spergelmarken 10

2860 Søborg

tlf: 41 21 11 26
Mail: dkuc@mail.dk

cvr 25597931

© Ordene BevidsthedsBerøring og InBody samt logo er varemærkebeskyttede.