top of page

vejenind.nu - BLOG

En gylden understrøm

Bag åndedrættet virker den kraft, som holder os i live, som skaber bevidsthed og giver indre harmoni. Den samme kraft som har skabt Universet.

Åndedraget er 'ånden der drages' ind i kroppen. Uden åndedræt ingen liv, aktivitet eller bevidsthed.


90% af den energi vores celler har brug for kommer af den ilt vi indånder, og åndedrættet kommer ca. 20.000 gange i døgnet.

Det er samtidig den kraft og grundrytme, som er den mest harmoniserende og bevidsthedsskabende energi i hele vores biologiske system.


Ved at være bevidst om, og mærke den indre, livgivende skaberkraft, kan kroppen – og vores inderste selv – opleve dyb fred, kærlighed og klarhed befriet for plagsomme tanker samt tvivl og angst. En indre bærebølge af kærlig energi, som frisætter og revitaliserer.

 


Læs bogen

En gylden understrøm – om den livgivende skaberkraft midt i en Coronatid.


Se mere om bogen og bestil den her


 

I en tid med store udfordringer både samfundsmæssigt og personligt, skal der en ekstraordinær løftestang til at bibeholde optimismen og den naturlige glæde ved livet. Der findes en indre vej til erkendelse og opnåelse af fred, klarhed og livsglæde ved at vende opmærksomheden indad via de indre sanser, som er indbýgget i menneskekroppen, men som de færreste kender til.

Se mere på www.premrawat.com

 

Læs bogen

Den bevidste krop - et sanseredskab til selvforståelse.

Om de dybere mønstre i en menneskekrop udviklet gennem 2 milliarder års evolution, om kroppens skjulte psykologi og de skjulte åbninger til højere bevisthed.


Se mere om bogen og bestil den her

 

BevidsthedsBerøring (BB) er afspænding og harmonisering af krop og sind via mild, empatisk berøring i samarbejde med åndedrættets bevidsthedsskabende energi.

Kroppen kender selv vejen til indre harmoni, og åndedrættet viser vejen.

Oplev hvordan kroppen selv giver slip på dybe spændiger og tillade en dyb, indre transformation.

Se mere om BB her

Se klinikker her

bottom of page