PEAK

Peace Education And Knowledge

Viden om indre fred

På kurser i BevidsthedsBerøring viser vi videoer med uddrag af Prem Rawats taler, hvor han taler om livet og det at være menneske i dag. Han tilbyder desuden en personlig, indre oplevelse af skaberkraften bag åndedrættet via  Viden, som han tilbyder gratis. Forberedelsen til at modtage Viden hedder PEAK og kan følges gratis via apps til mobiltelefon og tablet.

Se mere på www.premrawat.com

En gennemgående udtalelse fra elever og klienter i BB er, at de oplever en indre længsel efter samhørighed og harmoni i livet: 

'Hvorfor er jeg her?' , 'Hvorfor føler jeg mig fremmed i livet?' eller 'Hvad er det, jeg mangler, som giver det hele mening?'

I mere end 40 år har jeg hver dag oplevet at kunne forbinde mig med den livgivende skaberkraft bag åndedrættet ved at praktisere Viden, som Prem Rawat tilbyder gratis til dem, som føler en længsel efter dette.

Det er en måde at kunne vende opmærksomheden indad og mærke, at dybest i ens egen kerne findes alt det, man længes efter.

Derfor er det nærliggende for mig at gøre opmærksom på denne mulighed til klienter og elever."  — Bjørn Herold Olsen

Inde i dig er der den mest utrolige følelse, du overhovedet kan forestille dig. Alt, hvad du har ledt efter i livet, har altid været lige inde i dig. Når du kan vende opmærksomheden indad, vil du finde den glæde, du altid har ønsket dig. Det er en gave du allerede har.

Prem Rawat

Ambasadør for Fred, forfatter og foredragsholder

Følg 'One to one' under coronakrisen.

Prem  personlige indlæg om muligheden for at finde ind til sin indre fred og skjulte styrker, og han vil selv være vært for PEP, som du kan følge hjemmefra på  premrawat.com eller via app'en Timelesstoday til mobile enheder.

Kan også ses på Prem Rawats officielle You Tube kanal.

Læs også

BB går på opdagelse i den menneskelige natur.

Podcast
'Lyden af et bedre liv'
Interview af
Bjørn Herold Olsen
Medier
Artikler, brochurer, bog, plakater, podcast og video

DKUC
Dansk Kursus- og UdddannelsesCenter

Søborg Hovedgade 123, 4.th.

2860 Søborg

tlf: 41 21 11 26
Mail: dkuc@mail.dk

cvr 25597931

Kurser og klinik i

Loaderiet i Rødovre

www.loaderiet.dk

© Ordene BevidsthedsBerøring og InBody samt logo er varemærkebeskyttede.