På kurser i BevidsthedsBerøring viser vi videoer med uddrag af Prem Rawats taler, hvor han taler om livet og det at være menneske i dag. Han tilbyder desuden en personlig, indre oplevelse af skaberkraften bag åndedrættet via  Viden, som han tilbyder gratis. Forberedelsen til at modtage Viden hedder PEAK og kan følges gratis via apps til mobiltelefon og tablet.

Se mere på www.premrawat.com

En gennemgående udtalelse fra elever og klienter i BB er, at de oplever en indre længsel efter samhørighed og harmoni i livet: 

'Hvorfor er jeg her?' , 'Hvorfor føler jeg mig fremmed i livet?' eller 'Hvad er det, jeg mangler, som giver det hele mening?'

I mere end 40 år har jeg hver dag oplevet at kunne forbinde mig med den livgivende skaberkraft bag åndedrættet ved at praktisere Viden, som Prem Rawat tilbyder gratis til dem, som føler en længsel efter dette.

Det er en måde at kunne vende opmærksomheden indad og mærke, at dybest i ens egen kerne findes alt det, man længes efter.

Derfor er det nærliggende for mig at gøre opmærksom på denne mulighed til klienter og elever."  — Bjørn Herold Olsen

Følg 'One to one' under coronakrisen.

Prem  personlige indlæg om muligheden for at finde ind til sin indre fred og skjulte styrker, og han vil selv være vært for PEP, som du kan følge hjemmefra på  premrawat.com eller via app'en Timelesstoday til mobile enheder.

Kan også ses på Prem Rawats officielle You Tube kanal.

DKUC
Dansk Kursus- og UdddannelsesCenter

Spergelmarken 10

2860 Søborg

tlf: 41 21 11 26
Mail: dkuc@mail.dk

cvr 25597931

© Ordene BevidsthedsBerøring og InBody samt logo er varemærkebeskyttede.