Bog: En gylden understrøm

–om den livgivende skaberkraft midt i en coronatid

gylden understrøm forside.jpg

Bogen sætter lys på Covid-19 pandemien ud fra betragtninger om mikroorganismers betydning i naturen og for så vidt også for udviklingen på jorden.

Er det en game changer for menneskehedens udvikling?

 

Med baggrund i oplevelsen af de skabende vækstkræfter bag ved alt levende - planter, dyr og mennesker - kan pandemien ses som en aktiv medspiller i menneskehedens udvikling, når man også vælger at se evolutionen som en voksende bevidsthedsudvikling.

I løbet af pandemien, hvor mange dele af samfundet

bliver sat på pause, skabes der mulighed

for refleksion og nytænkning.

Bogen er et bidrag til en anden fortolkning af de udfordringer, der rammer menneskene både som samfund og som enkeltindivid - steppingstones til udvikling og opvågning.

Jeg har valgt at lade bogen komme flydende som en daglig proces i det uberørte forår, hvor gaderne blev mennesketomme og himlen fri for lufttrafik og larm. Her kunne det bagvedliggende energifelt komme tydeligere frem.

Hvad gemmer sig bag de ydre former?

Bjørn Herold Olsen

En_gylden_understrøm.png

Fra bibliotekernes lektørudtalelse:

En pæn og velskrevet bog, hvor forfatteren i direkte tale tager læseren med ind i et univers af egne refleksioner over usynlige skabelsesenergier.

Man oplever en forfatter, som deler interessante tanker om COVID-19's betydning for vores forståelse af liv og ansvarlighed.

Bogen er godt underbygget af referencer til store tænkere.

Anskaffelse anbefales.

Introduktionstilbud

150 kr.

(boghandlerpris 170 kr.)

Forsendelse 45 kr.

I alt 195 kr.

Køb den som E-bog

100 kr.

på forlaget Griffle

Kan høres som lydbog bl.a. på Mofibo, Chapter, Saxo og andre.

Respons fra læsere

Wauuu for en bog. Spot on lige den vinkel, som jeg har gået og ledt efter … det lader jo til, at du har fået alt det, der har været på mit indre tapet med samt endnu mere af samme skuffe.
Tak.

Har lige læst din bog, som jeg synes er fantastisk god. Så skøn en måde du beskriver tingene på, direkte fra hjertet og dejligt med de store sammenhænge samfundsmæssigt og universelt.

Fantastisk god bog – helt i tidens ånd. Samler den viden vi alle har gået og puslet med de sidste ti år… og giver mig en masse nye brikker til forståelse og erkendelse af min krop.

Bog_cropped_light.png

Se også

En bog som beskriver menneskekroppens dybeste natur, og hvorfor vi tænker og føler, som vi gør.

Elevudtalelser
Se udtalelser efter grunduddannelsen 2020
Blog
Artikler, brochurer, plancher, podcasts og video