Bog: En gylden understrøm

–om den livgivende skaberkraft midt i en coronatid

Bogen sætter lys på Covid-19 pandemien ud fra betragtninger om mikroorganismers betydning i naturen og for så vidt også for udviklingen på jorden.

Er det en game changer for menneskehedens udvikling?

 

Med baggrund i oplevelsen af de skabende vækstkræfter bag ved alt levende - planter, dyr og mennesker - kan pandemien ses som en aktiv medspiller i menneskehedens udvikling, når man også vælger at se evolutionen som en voksende bevidsthedsudvikling.

I de to første måneder af pandemien blev mange dele af samfundet sat på pause, og det gav mulighed for refleksion og nytænkning.

Bogen er et bidrag til en anden fortolkning af de udfordringer, der rammer menneskene både som samfund og som enkeltindivid - steppingstones til udvikling og opvågning.

 

Jeg har valgt at lade bogen komme flydende som en daglig proces i det uberørte forår, hvor gaderne blev mennesketomme og himlen fri for lufttrafik og larm. Her kunne det bagvedliggende energifelt komme tydeligere frem.

 

Bjørn Herold Olsen

Introduktionstilbud

150 kr.

(boghandlerpris 170 kr.)

Forsendelse 45 kr.

I alt 195 kr.

Respons fra læsere

Wauuu for en bog. Spot on lige den vinkel, som jeg har gået og ledt efter … det lader jo til, at du har fået alt det, der har været på mit indre tapet med samt endnu mere af samme skuffe.
Tak.

Har lige læst din bog, som jeg synes er fantastisk god. Så skøn en måde du beskriver tingene på, direkte fra hjertet og dejligt med de store sammenhænge samfundsmæssigt og universelt.

Fantastisk god bog – helt i tidens ånd. Samler den viden vi alle har gået og puslet med de sidste ti år… og giver mig en masse nye brikker til forståelse og erkendelse af min krop.

Bog_cropped_light.png

Se også

En bog som beskriver menneskekroppens dybeste natur, og hvorfor vi tænker og føler, som vi gør.

Elevudtalelser
Se udtalelser efter grunduddannelsen 2020
Blog
Artikler, brochurer, plancher, podcasts og video

DKUC
Dansk Kursus- og UdddannelsesCenter

Søborg Hovedgade 123, 4.th.

2860 Søborg

tlf: 41 21 11 26
Mail: dkuc@mail.dk

cvr 25597931

Kurser og klinik i

Loaderiet i Rødovre

www.loaderiet.dk

© Ordene BevidsthedsBerøring og InBody samt logo er varemærkebeskyttede.