DKUC

Dansk Kursus- og UddannelsesCenter

Klinik, kurser, foredrag og uddannelse

Siden 1996

Siden 2005 har Bjørn Herold Olsen udviklet BevidsthedsBerøring, som oprindeligt er udsprunget af Rosenmetoden, og selve uddannelsen i BB påbegyndtes i 2008.

DKUC har været vækstcenter for udvikling og forståelse af de dybere sammenhænge i den menneskelige natur, og vi søger til stadighed at adressere den inderste kerne og hjerteenergi.

Vi har til dato afholdt over 150 kurser i BB med mere end 250 kursister samt certificeret 25 BB-facilitatorer i den 2-årige uddannelse. Der startes nye hold en gang om året, og der arrangeres efteruddannelseskurser, specialkurser samt lærertræning.

Vi samarbejder med – og har gæstelærere – fra mange andre faggrupper med relevans til arbejdet med krop, berøring og bevidsthed. Se 'Samarbejdspartnere'.

BevidsthedsBerøring udvikler sig fortsat efter 30 års erfaring med krop, berøring og bevidsthed.

Lidt historie

Vi har haft klinik i Søborg siden 1992, og en del klienter har gået regelmæssigt hos os i både 10, 15 og 20 år, fordi BB ikke er 'behandling' men selvforståelse og selvudvikling via krop, berøring og bevidthed.

 

I 1996 startede vi DKUC med uddannelse i Rosenmetoden med lærere fra USA, Sverige og Frankrig, og hvor vi lejede os ind i gode undervisningslokaler i København.

Vi afholdt kurser i Jylland 2 gange om året.

 

I 2007 indviede vi vores eget lyse kursuscenter i Søborg, som dannede rammen om kurser, uddannelse, foredrag og events året rundt. 

Fra 1. oktober 2020 underviser vi i de skønne lokaler i Loaderiet i Rødovre

www.loaderiet.dk.

 

Fra 1996 til og med 2010 afholdt DKUC over 350 kurser for mere end 1.000 kursister i Rosenmetoden og certificerede de første 100 Rosenterapeuter i Danmark i den 3-årige, intenationale uddannelse. Vi blev begge uddannede seniorlærere i Rosenmetoden, men valgte i 2010 at frasælge Rosenmetoden og hellige os BevidsthedsBerøring, som er i fortsat udvikling i dag.

Vi har mange skønne minder fra de første år med Rosenmetoden, udviklet af den amerikanske fysioterapeut Marion Rosen (1914-2012), som også holdt foredrag og underviste ved adskillige kurser i DKUC bl.a. et efteruddannelseskursus over 5 dage i 2003 for 80 Rosenterapeuter fra Europa, USA, Rusland og Australien.

Bjørn Herold Olsen har bl.a. været til efteruddannelse og lærertræning i USA, Canada, Rusland, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Frankrig.

KONTAKT

DKUC  •  Søborg Hovedgade 123, 4.th., 2860 Søborg

Tlf. 41 21 11 26 •  Email: dkuc@mail.dk

Du kan sende os en besked HER

 
 
Udvikler og underviser i BB, Bjørn Herold Olsen.

Se også

Bjørn Herold Olsen

Forfatter, foredragsholder og udvikler af BevidsthedsBerøring.

Podcast om kropsterapi gennem bevidst berøring.
Podcast
Lyden af et bedre liv.
Interview af Bjørn Herold Olsen
Indre Viden. Læren om kroppens skjulte kundskab.
Indre viden
Alt hvad du leder efter er i dig selv.

DKUC
Dansk Kursus- og UdddannelsesCenter

Søborg Hovedgade 123, 4.th.

2860 Søborg

tlf: 41 21 11 26
Mail: dkuc@mail.dk

cvr 25597931

Kurser og klinik i

Loaderiet i Rødovre

www.loaderiet.dk

© Ordene BevidsthedsBerøring og InBody samt logo er varemærkebeskyttede.

Dorrit Langsted & Bjørn Herold Olsen har afholdt kurser og uddannelse siden 1996.