Bjørn Herold Olsen

Udvikler af BB, skoleleder, forfatter

og foredragsholder​

Det mindste græs jeg undrer på
i skove og i dale,
hvor skulle jeg den visdom få
om det kun ret at tale?

Brorson 1694 - 1764

Arbejdet med krop, berøring og bevidsthed er for mig en konstant rejse ind i nyt terræn, som hele tiden åbner uopdagede døre og giver dyb forståelse af den menneskelige natur.  

BB skaber samtidig fine møder med mange vågne mennesker, som sætter hjertet højere end de intellektuelle forklaringsmodeller.

Indsigt og inspiration skaber vækst og fordybelse. 

 

Jeg er født i Afrika og tilbragte mine første år i junglen, hvilket bidrog til en stor forståelse for naturens skønhed og dybde og til alt liv på jorden. Jeg blev student i 1968 og har siden bl.a. gået på kunstakademiet samt taget uddannelse til pædagog.

Siden 1973 har jeg kunnet træde ud af det samfundsskabte 'lydtapet' og livsopfattelse takket være Prem Rawats 'Viden' og hans budskab om at:

'Alt, hvad du leder efter, er i dig selv'. Se mere om dette under PEAK.

Efter 21 år som pædagog og institutionsleder måtte jeg i 1994 imidlertid forlade arbejdsmarkedet pga pludselig opstået udbrændthed og fibromyalgi blandt andet pga. gamle traumer i bagagen. Siden har jeg taget den 3-årige uddannelse til Rosenterapeut og senere den 3-årige uddannelse til seniorlærer i Rosenmetoden, som jeg senere har brugt som afsæt til at skabe BevidsthedsBerøring.

 

Arbejdet med krop og bevidsthed har gjort det muligt, sammen med min kone, at skabe en skole (DKUC i 1996) samt være til inspiration og gavn for et utal af klienter og elever, der samtidig har været mine læremestre i arbejdet med krop, berøring og bevidsthed.

SE MERE UNDER DKUC

Jeg udvikler fortsat faget BevidsthedsBerøring, som nu sætter sine spor langt ind i andre behandlingsformer og i den nye tilgang til arbejdet med mennesker generelt.

Som BB-facilitator og uddannelsesleder er det mig magtpåliggende at skabe mulighed for indre vækst og nye indsigter hos klienter og elever.

 

Vi står som menneskehed over for et stort bevidstheds-kvantespring.

Vi er inde i en meget stejl læringskurve, som giver mange udfordringer for hver enkelt individ og for hele verdenssamfundet. Der er derfor behov for lidt balsam til krop og sjæl og ny forståelse for de dybere sammenhænge i det at være menneske. Derfor er BB-facilitatorer  'samaritter på livets vej'.

Læs mere herom i min bog 'Den bevidste krop - et sanseredskab til selvforståelse'.

Kroppen kender vejen,

og åndedrættet viser vejen

Bjørn Herold Olsen

Udvikler af BevidsthedsBerøring

Spergelmarken 10

2860 Søborg

Tlf. 41 21 11 26​

dkuc@mail.dk

DKUC
Dansk Kursus- og UdddannelsesCenter

Spergelmarken 10

2860 Søborg

tlf: 41 21 11 26
Mail: dkuc@mail.dk

cvr 25597931

© Ordene BevidsthedsBerøring og InBody samt logo er varemærkebeskyttede.