Mange benytter BB en gang om måneden for at sige ’goddag’ til kroppen: ’hvordan er tilstanden egentlig syd for halsen?’  – men du bestemmer selv intervallerne mellem sessionerne.

 

Andre benytter BB for at komme igennem gamle problematikker og få frigjort den tilbageholdte energi og livsglæde – ofte i forbindelse med større ændringer i livet: hvad er det jeg i virkeligheden ønsker eller har brug for?

 

BB benyttes i stor udstrækning som en personlig bekræftelse og til følelsesmæssig velvære i en travl og ofte angstfyldt hverdag. BB bibringer wellness samt indre harmonisering og fordybelse.

 

Nogle vælger BB én eller kun få gange – andre benytter det regelmæssigt i både 10 og 20 år.

Når kroppen får de informationer, den har brug for, så harmoniserer den sig selv, og dit sande selv kan komme frem.

Mennesket er både plante, dyr og menneske. Dvs. vi har et ’kropsjeg’, et ’følelsesjeg’ og et ’bevidsthedsjeg’, som opererer i hver sin dimension, men som hele tiden interagerer under overfladen. Din inderste kerne er kompetent, stærk og fuld af kærlighed og klarhed.

Eksistentielle følelser så som kærlighed, kreativitet, vilje, længsel, træthed, angst, vrede og forsvar udspringer fra hele kroppen. De er ikke kun mentale tilstande.

En BB-facilitator er en ’kropshvisker’ som ’går ind ad bagdøren’ og når om bag sindets forsvar og kroppens beredskab ved at samarbejde med de store livgivende energier i kroppen, ikke mindst åndedrættet.

Fordybende afspænding.
Find en BB-klinik nær dig.
Foredrag om BevidsthedsBerøring.

DKUC
Dansk Kursus- og UdddannelsesCenter

Spergelmarken 10

2860 Søborg

tlf: 41 21 11 26
Mail: dkuc@mail.dk

cvr 25597931

© Ordene BevidsthedsBerøring og InBody samt logo er varemærkebeskyttede.